upload/resimler/diger/3c05_karsidan.jpg
upload/resimler/diger/2c04_koseden-02.jpg
upload/resimler/diger/1c03_koseden.jpg
upload/resimler/diger/0c02_aerial-02.jpg

Silivri Değirmenköy İtfaiye Binası

Proje, İstanbul İli, Silivri İlçesi, Değirmenköy Mahallesi’nde, 3350.66 m² Yüzölçümüne Sahip Olan 136 Ada, 1 Parsel Üzerinde 1131.61 m² Toplam İnşaat Alanı Ve 709.29 m² Emsal Alanına Sahip, İtfaiye Binası Olarak Tasarlanmıştır.

  • İtfaiye Binası Parseli İki Kısma Ayırmıştır. İtfaiye Binasının Güney Doğusunda Kalan Kısım Manevra Alanı Olarak Düşünülmüştür. Bu Kısma Gökçek Sokaktan İtfaiye Araçları Girebilmekte, Buradan Da İtfaiye Binasındaki Garaja Ulaşabilmektedir. İkinci Kısım İse Binanın Arka Tarafıdır .Personel Otoparkları Ve İtfaiyecilerin Sportif Faaliyetlerini Gerçekleştirdikleri Bir Adet Voleybol Sahası Düşünülmüştür.

  • Proje; Zemin Ve 1. Kat Olmak Üzere Toplam 2 Kattan Oluşmaktadır. Zemin Katta, İtfaiye Araçları İçin 4 Araçlık Garaj İle Gerekli Teknik Destek Birimleri Düşünülmüştür. Araç Bakım Çukuru Bu Garaj İçerisindedir. Ayrıca Bu Katta Lokal, Yemekhane, Ekip Amiri Odası, Yazıhane İle Giriş Holü Mevcuttur.

  • 1. Katta; İtfaiyeci Yatak Odaları, Santral, Sistem Odası, Eğitim Salonu, Spor Salonu, Soyunma Dolapları, Mescit Ve Abdesthane Tasarlanmıştır.

  • Binada Düşey Sirkülasyon 1 Adet Ana Merdiven, 1 Adet Yangın Merdiveni İle Sağlanmıştır. Proje Kapsamında Zemin Altında 1 Adet 60m² Betonarme Su Deposu İmalatı Bulunmaktadır.

Adres :

Silivri Değirmenköy İtfaiye Binası

Proje Tarih :

15.06.2018